TIPPER TIE klipszelő berendezések

Magyarországon a DOROTI PACK Kft. teljes kizárólagossággal forgalmazza a JBT TIPPER TIE feldolgozógépek és klipszelők vezető gyártójának gépeit az élelmiszeripari ágazatban. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy egyre több kiváló minőségű termék szolgálja a piaci szükségletek kielégítését és garantáljuk a szolgáltatás magas színvonalát is, azzal a céllal, hogy ügyfeleinkkel maximális elégedettséggel dolgozhassunk együtt.

A TIPPER TIE a feldolgozó és klipszelő berendezések egyik vezető gyártója. Termékkínálatunkban megtalálhatóak az emulgeált termékekhez való finomvágógépek és a klipszelőgépek teljes sorozatai az asztali modellektől a teljesen automatizált, nagy sebességű rendszerekig, amelyek a termékek széles skáláját lezárják, klipszelik, hálózzák, zacskózzák és akasztóval látják el. Hosszú múltra tekint vissza az élelmiszer-feldolgozó iparban – különösen a hús- és baromfiiparban. Az élelmiszeriparon kívül a TIPPER TIE megbízható partnere még a csomagolt robbanóanyagok, ragasztók, tömítőanyagok és egyéb ipari termékek gyártóinak.

TIPPER TIE KLIPSZELŐ

A TIPPER TIE berendezések alkalmazási területei a következők:

Hús és baromfi: csemegehúsok, sonka, kolbász, pepperoni, szalámi, Chorizo, egész szárnyasok.
Állateledel: frissen őrölt nyers vagy félig friss hengerelt termékek, állateledel, emulgeált takarmány-összetevők.
Halak és tenger gyümölcsei: élő akváriumi halak, kagylók, halpástétomok.
Egyéb összetevők: diófélék, fűszerek, szárított gyümölcsök és zöldségek.
Egyéb élelmiszerek: levesek, tofu és egyéb vegán termékek, sajt, cukrászati termékek, szószok, fűszerek, friss termékek.
Ragasztók és tömítőanyagok: masztix, szilikon, epoxi, tömítőanyag, ragasztó, építőipari ragasztóanyag.
Kereskedelmi robbanóanyagok: forró vagy hideg emulziók, vizes gélek, iszapok.
Egyéb ipari termékek: abszorbensek, erózióvédelem, tájképi anyagok, szennyvízkezelés.

Ha a klipszes csomagolási megoldásokról van szó, a TIPPER TIE-nak nincs párja. A vállalat 1952-es alapítása óta számos üdvözlendő újítást vezetett be a klipszek és a klipsztechnológia területén. Az évek során a TECHNOPACK GmbH és az ALPINA GmbH felvásárlásának köszönhetően a termékcsalád a húsfeldolgozók igényeinek megfelelően bővült világszerte. Mára a TIPPER TIE berendezéseivel kiszolgál minden ügyfelet a kolbászkészítőktől és a kis hentesüzletektől kezdve a multinacionális feldolgozókig.

TIPPER TIE klipszek

A klipszelők teljes választéka a következőket tartalmazza:

Asztali klipszelők kisüzemi vagy szezonális használatra.
Félautomata klipszelők moduláris felépítéssel, hogy együtt fejlődjön az Ön vállalkozásával.
Teljesen automata klipszelők a nagy teljesítmény és a munkaerő-megtakarítás érdekében.
Hálórendszerek olyan alkalmazásokhoz, mint a sonka és a nagyméretű baromfi.
Zsákolórendszerek egész baromfi, csemegehúsok és sajtok számára.
Hőpecsételő és klipszelő rendszerek szivattyúzható termékekhez.
Függesztőrendszerek automatizált kolbászgyártáshoz.
Megbízható kapcsok, hurkok és címkék a legkülönfélébb alkalmazásokhoz.

A TIPPER TIE olyan gépeket és fogyóeszközöket is fejleszt, amelyeket úgy terveztek, hogy jól együtt működjenek, pénzt takarítsanak meg és növeljék a gépek élettartamát. A jó minőségű klipszek elengedhetetlenek a sikeres klipszzáráshoz. A fémösszetétel, a klipsz méretei és a kivitel mind létfontosságú tényezők a termékzárás integritása szempontjából. Maga a klipsz végzi a termék csomagolásának végső összefogását.

A TIPPER TIE klipszek speciális alumíniumötvözetből készülnek, és olyan szigorú előírásoknak vannak alávetve, amelyek meghaladják az általános huzaliparban alkalmazott előírásokat. Az eredmény egy olyan klipsz, amely minden alkalommal könnyen és biztonságosan záródik. A sikeres klipszelési művelet nem csak a klipszelőgépen múlik, hanem a TIPPER TIE klipszelőgép és a TIPPER TIE klipszek kombinációján. A TIPPER TIE komplett klipszcsomagoló rendszereket kínál – gépeket, klipszeket, hurkokat, címkéket és késeket a műszakok biztonságos, megszakítás nélküli működéshez.

További információkért keresse fel a gyártó honlapját:
https://www.tippertie.com/