SCHRÖDER tűspácolók

Magyarországon a DOROTI PACK Kft. teljes kizárólagossággal forgalmazza a JBT SCHRÖDER tűspácolók vezető gyártójának gépeit az élelmiszeripari ágazatban. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy egyre több kiváló minőségű termék szolgálja a piaci szükségletek kielégítését és garantáljuk a szolgáltatás magas színvonalát is, azzal a céllal, hogy ügyfeleinkkel maximális elégedettséggel dolgozhassunk együtt.

INJEKTÁLÁS ÉS PÁCOLÁSI TECHNOLÓGIÁK

Az elveken és szenvedélyen alapuló minőség a SCHRÖDER etikája. A világszerte elismert gyártótól megbízható know-how-val csúcstechnológiai megoldásokat kínálunk a teljesen automatizált, komplett gyártósorok hús-, baromfi- és halfeldolgozáshoz.

HÚS PÁCOLÁS

A minőségi húspácolás sokkal összetettebb, mint a sós páclé egyszerű hozzáadása a feldolgozásnál. A tipikusan pácolt hústermékek közé tartoznak az egész húsdarabok, a kicsontozott húsok és húsrészek (bőrrel és bőr nélkül), valamint a csont nélküli húsok is. A Schrödertől a főtt és nyers pácolt áruk, a friss húsok, a halak és a baromfik pácolására alkalmas berendezések mind szerepelnek a kínálatunkban.

 SZÁRNYASOK PÁCOLÁSA

A baromfik és szárnyasok pácolásához pedig a speciálisan kifejlesztett injektorok kínálnak számos megoldási lehetőséget. Az IMAX 430, 630 és 930 injektorok a baromfi pácolásához széles körű alkalmazást nyújtanak, egész és fél csirkékre, valamint különböző darabokra (combok, mellek és szárnyak). Az IMAX 630-as készülék további adagolótartállyal is felszerelhető. Ez lehetővé teszi például, hogy az injektorba két darab szegmentált csirke egy egységként kerüljön be a szállítószalagokon, különálló kazettákkal.

 HALAK PÁCOLÁSA

A termékminőség javításához mind az egész halak, mind pedig a halrészek esetében kínálunk halpácolásra alkalmas berendezéseket. A halpácolás előnyei, hogy az egyes aromákat fokozza, egyenletes marad a sótartalom, zsengébb textúrát kap a termék, jobb lesz a vízvisszatartás, hosszabb az eltarthatóság, valamint jobb főzési, füstölési és sütési tulajdonságokkal fog rendelkezni a hal. Továbbá növekvő hozammal számolhatunk (pl. darabolt termékek esetében) és az értékes termékjellemzők (pl. zsírtartalom) szezonális eltéréseinek kiegyenlítése is megvalósítható.

Schröder BRIMAX rendszer

BRIMAX pácolás, páclé előkészítési technológia

Az egyenletes termékminőség mellett a BRIMAX sóoldatkészítő rendszer a kezelő számára útmutatást nyújt a sóoldat készítése során, súlyellenőrzést a dózer adagolása során, egyenletes hűtési és keverési időt és még sok mást.

Schröder IMAX rendszer

IMAX injektálás, tűspácolási technológia

Az tűs pácolás a csontozott és csont nélküli húsok esetében gyakori módszer. A Schröder IMAX injektorok integrálása a feldolgozóüzemekbe rugalmas és egyedi megoldást jelenthet. A hagyományos pácolási módszerek mára ritkán elegendőek ahhoz, hogy a sós páclét egyenletesen eloszlassák a termékekben, húsdarabokban az ipari feldolgozás során. A pontos befecskendezési mennyiségek egyenletes eloszlással, a folyamatos gyártás és higiénikus kialakítás mellett is tökéletesen működnek és ez csak néhány dolog az IMAX felsorolt előnyei közül.

Schröder PREMAX rendszer

PREMAX mechanikus előkészítési technológia

A Schröder PREMAX rendszer céljai az intramuszkuláris és extramuszkuláris szelet kohéziójának javítása, a nagyobb hozam, a puhító hatás és a különböző húsrészek későbbi gyártási folyamatokhoz való igazítása.

Schröder MAX rendszer

MAX masszírozási technológia

A Schröder MAX vákuummasszírozó egységeket elsősorban csont nélküli húsdarabokhoz tervezték. A MAX masszírozó egységek vákuummal és anélkül, szabályozott hőmérsékleten, folyamatos feldolgozásban és adagolásos üzemben is egyaránt használhatók.

További információkért keresse fel a gyártó honlapját:
https://schroeder-maschinen.de/en/home-en