Rólunk

Cégünk közel 25 éves tapasztalattal rendelkezik a síkfóliás mélyhúzó csomagológépek gyártása és szervizelése terén. Célunk, hogy partnereinket magas minőségű csomagoló és egyéb feldolgozó gépekkel szolgáljuk ki, főként az élelmiszeriparban de egyéb más ipari területen is.

Síkfóliás mélyhúzó vákuum csomagológépek alkalmazása esetén Ön a csomagolástechnika legnagyobb teljesítményű és legjobb minőségű eszközeit alkalmazza! Ezen eszközök ugyanis alkalmatosak minden olyan ipari területen, ahol nagy mennyiséget szükséges minőségi módon, mégis költséghatékonyan, precízen és gyorsan csomagolni.

A cégünk által kifejlesztett DorPack csomagológép minőségi csomagolást, egyedi igényekhez való illeszkedést és innovatív technológiai megoldásokat jelent a csomagolástechnika területén.

Büszkék vagyunk arra, hogy maradandó értéket alkotunk, s igyekszünk a mindenkori piaci viszonyok tekintetében precíz és minőségi szolgáltatást nyújtani a már meglévő és jövőbeni ügyfeleinknek egyaránt.

DorPack Csomagológép professzionális megoldást jelent a vízszintes mélyhúzásos csomagolás területén. A síkfóliából kialakított mélyhúzott formák csomagjai hatékonyan alkalmazhatók széles termékskálán, úgy, mint az élelmiszer-, hús-, baromfi-, tej-, sütő-, gyógyászati és ipari termékek vonatkozásában.

Ahol pedig még túl nagy teljesítménynek számítanak a DorPack Mélyhúzó Csomagológépek, oda bizalommal kínáljuk Kamrás Vákuum Csomagológépeinket, illetve Tálcazáró Csomagológépeinket.

Az első konzultációtól, egészen a karbantartási feladatokig gondoskodunk arról, hogy alapos és megfelelő megoldásokat kínáljunk partnereink számára.

Támogatjuk vásárlóinkat a bővítési vagy átalakítási tervei kapcsán egyaránt, legyen szó már meglévő síkfóliás csomagológépről, vagy újonnan vásárolt DorPack eszközökről.

Szolgáltatásunk központi eleme az egyénre szabott megoldásokban rejlik. Elengedhetetlen ugyanis figyelmen kívül hagyni a termelés biztonságosságát, mely tudjuk, hogy Önnek  rendkívül sokat jelent. Csapatunk állandóan elérhető, s igyekszik a legrövidebb idő alatt megoldani az esetlegesen felmerülő javítási, karbantartási és alkatrész ellátási feladatokat is.

Forduljon hozzánk bizalommal!