Címkéző rendszer csomagológépekhez

Doroti Címkéző gépek saját tervezésű és gyártású berendezések, melyek szisztematikus megoldásokat kínálnak a csomagolástechnikai információhordozás területén.

A gépek az adathordozás tekintetében képesek a csomagoló berendezések különböző formájú és méretű termékeire címkét juttatni, akár a csomagok felső és alsó felületére, vagy egyszerre mindkettőre. Maximálisan megfelelnek az élelmiszeripari és higiéniai követelményeknek. Egyes típusok komplett gépsorokkal összeköthetők, mindegyik típus illeszkedik a DorPack síkfóliás mélyhúzó vákuum csomagológépekhez, továbbá egyéb más gyártmányú mélyhúzó csomagológépekre is felszerelhetők.

Az új fejlesztésű címkézők, nagy sebességgel és kapacitással bírnak, ezáltal az ütemenkénti nagy darabszámmal dolgozó csomagológépeket is maximálisan ki tudják szolgálni, gyors működésüknek és pontosságuknak köszönhetően.

ÁLTALÁNOS ADATOK: A címkézők teljes rozsdamentes kivitelű anyagból készülnek, ipari PLC vezérlésűek. A címkeadagolás szervomotoros hajtású, a paramétérek beállítását érintőképernyős kezelői terminálon lehet elvégezni. Garantált a könnyű kezelhetőség, karbantartás és tisztítás. A különböző címkékhez és adagolási megoldásokhoz egyedi programok készíthetők. A maximális címkeszélesség 150mm. Mind papír és fólia alapú címkék adagolására is alkalmasak a berendezések. Igény szerint jobb és bal oldali kivitelben is felszerelhetők. A csomagológép szármához igazodóan, tetszés szerinti pálya és sor címkézésére van lehetőség pl.: több mint 20 pálya és több mint 10 sor esetében is kiszolgálja a csomagológépeket, 10 ütem per perc ütemszám mellett is.

A címkéző rendszerek nyomtató berendezésekkel kiegészíthetők. Így alkalmasak thermo-papír vagy thermo-transzferes nyomtatásra úgyszintén. A nyomtatóberendezés nagy rugalmasságot biztosít, mivel a nyomtatási képet a felhasználó a saját számítógépén alakíthatja ki és változtathatja meg. Ez több munkafolyamat megtakarítását teszi lehetővé. A csekély átállási idő, jó követhetőség, adatbank csak néhány jellemzője a címkére történő közvetlen nyomtatás egyszerűségének. A nyomtatók szükség szerint 150 mm-es szélességű címkéknél is használhatók.

TÍPUSOK
Doroti Címkéző Rendszer – DCR-KF:Keresztpályás Felső címkéző
Doroti Címkéző Rendszer – DCR-KA:Keresztpályás Alsó címkéző
Doroti Címkéző Rendszer – DCR-KF-T:Keresztpályás Felső címkéző Thermonyomtatóval
Doroti Címkéző Rendszer – DCR-KA-T:Keresztpályás Alsó címkéző Thermonyomtatóval
Doroti Címkéző Rendszer – DCR-KTA:Keresztpályás Többsoros Alsó címkéző
Doroti Címkéző Rendszer – DCR-KTF:Keresztpályás Többsoros Felső címkéző
Doroti Címkéző Rendszer – DCR-KTF-T:Keresztpályás Többsoros Felső Címkéző Thermonyomtatóval
Doroti Címkéző Rendszer – DCR-KTA-T:Keresztpályás Többsoros Alsó Címkéző Thermonyomtatóval
Doroti Címkéző Rendszer – DCR-KTAF:Keresztpályás Többsoros Alsó, Felső címkéző
Doroti Címkéző Rendszer – DCR-SF:Szalagos Felső címkéző
Doroti Címkéző Rendszer – DCR-SA:Szalagos Alsó címkéző
Doroti Címkéző Rendszer – DCR-SFA:Szalagos Felső, Alsó címkéző