DOROTI PACK | 8558 Csót, Rákóczi F. u. 74., +3689354277, +36305309820, info@doroti.hu

Magyar Magyar

Magyar | English

Szolgáltatásaink

SZERVIZ, ALKATRÉSZELLÁTÁS, CSOMAGOLÓ SZERSZÁMOK KÉSZÍTÉSE

 
 

Szerelő, karbantartó kollégáink a szolgáltatás megrendeléstől számított 24 - 48 órán beül, a helyszínre érkeznek, hiszen a termelés műszaki hiba miatt sehol sem lehet akadályoztatott. Az előzetes egyeztetés kapcsán igyekszünk minden alkalommal a tőlünk megszokott pontossággal, gyorsasággal és rugalmassággal dolgozni. Esetleges alkatrész egységek cseréje esetén is azokat a legrövidebb idő alatt megoldani.
 

Doroti PACK Kft. szerviz szolgáltatásai:

 éves megelőző karbantartási munkák,

 komplett csomagológép felújítások,

 kopó alkatrészek cseréje,

 egyedi méretű csomagolószerszámok tervezése, gyártása, és üzembe helyezése.

 

A csomagológépeknél a mindennapos üzemeltetés bizonyos kopásokat okozhat a szerszámoknál és egyéb alkatrészeknél. Továbbá felléphetnek a karbantartás hiányából vagy a helytelen kezelésből adódó hibák is, amelyek problémaként jelentkezhetnek a csomagolás során. Romolhat a csomagok minősége, ami a termékek iránti kereslet csökkenéséhez és akár vásárlói elégedettlenséghez is vezethet.

Cégünk a komplett csomagológép felújításokat lehetőség szerint a legrövidebb időintervallum alatt törekszik elvégezni, ezzel elkerülve bármely fennakadást.

Kollégáink előre egyeztetett időpontban felmérik a gépek állapotát és megállapítják a szükségesen elvégzendő szerviz és karbantartási munkálatokat. Természetesen mind a felmérés mind pedig a felújítás vagy szerviz időpontját a termeléshez igazítjuk, lehetőség szerint elkerülve a fennakadást vagy leállást.

 

FŰTŐLAP HEGESZTŐ-, ÉS VÁGÓSZERSZÁMOK FELÚJÍTÁSA, TEFLONOZÁSA

A mindennapos gép üzemeltetés bizonyos kopásokat okozhat a fűtőlapokban hegesztő-, és vágószerszámokban. Ezen problémaként léphet fel a tökéletes csomag gyártásakor. Ezért a komplett felújításokat rendkívül gyors átfutási időn belül készítjük vásárlóink számára, mert tudjuk, hogy a termelés nem tudja nélkülözni a DorPack csomagológép működését.

Amennyiben szükséges előre egyeztetett időpontban megvizsgájuk a gépet és a javasolt szerviz munkákat a termeléssel egyeztetve végezzük, a lehető legkevesebb fennakadást okozva.

 

Ajánlatkérés azonnal!

DorPack Gépünk - Bagett Csomagolásra

Doroti Pack Kft. Esettanulmány - Bemutatja az Enterprise Group

Pályázati felhívás - Támogatási kérelem benyújtása: 2016. február - 2018. február

Köszönjük a Magyar Állam és az EU támogatását

OMÉK 2017 Bemutató Videó

Elérhetőségeink


H-8558 Csót, Rákóczi F. u. 74. - HUNGARY
Tel: +3689354277 - Fax: +3689354494
E-mail: info@doroti.hu