Ózongenerátorok fertőtlenítésre

Cégünk strapabíró és időtálló ózongenerátor készülékek fejlesztésébe kezdett.

Az ózongáz egy olyan hatóanyag, mely bizonyítottan erős fertőtlenítőszernek minősül és a vírusokkal szemben is hatékony. Az ózongenerátor készülékek a fertőtlenítő gáz kibocsájtásával megsemmisítik a vírusokat, baktériumokat, gombákat és más mikroorganizmusokat a kezelt területekben melyek a levegőben és a felületeken megtapadva terjednek.

Gyors, hatékony és biztonságos fertőtlenítésre lettek tervezve, melyek zárt terekben, üzemekben, munkahelyeken, irodákban, tárgyalókban, kisebb üzletekben, orvosi rendelőben, várókban, otthonokban, szállodákban, éttermekben, iskolákban, színházakban és egyéb más közösségi terekben vagy akár járművekben is bármikor lehetőséget nyújthatnak a területek kezelésre, megakadályozva a vírusok és fertőzések tovább terjedését.

Az ózongenerátorok előnye még, hogy tökéletesen semlegesítik a kellemetlen szagokat, hiszen megszűntetik azok forrását így a penész, a gombák, a dohányfüst vagy akár a kisállat okozta kellemetlen szagok is elillannak a térből friss levegő érzetét hagyva maga után. Cégünk több modellt fejlesztett ki, hogy lehetőséget biztosítson az ideális berendezés kiválasztására különböző helyeknek és igényeknek megfelelően.

Típusok összehasonlítása

Termelt ózon mennyisége

Készülék típusa Szélesség Magasság Hossz Teljesítmény Termelt ózon mennyisége
Doroti OzonGenerátor 183 mm 177 mm 760 mm 170 W 18 g
Doroti OzonGenerátor Plus 233 mm 227 mm 760 mm 345 W 36 g

Doroti OzonGenerátor

Doroti OzonGenerátor Plus

Fertőtlenítési hatékonyság
Baktérium (Ps. aeruginosa) 15 perc 30 perc 60 perc 120 perc
Sterilizálás 42,38% 63,16% 97,36% 99,98%
Gomba spóra 30 perc 60 perc 120 perc
Sterilizálás nem mérhető 85,54% 92,52%

Laboratóriumi vizsgálatokkal bizonyítottuk már, hogy a Doroti ózongenerátor rövid időn belül, akár 15-120 perc alatt képes a levegőben keringő vagy a felületeken már megtapadt vírusok, baktériumok, gombák és penészek több mint 92%-át elpusztítani elérve a nehezen hozzáférhető területeket is a kezelni kíván terekben.

A mérések alapján, valós légtérben 1 órás üzemeltetést követően a vizsgált baktériumok több mint 97%-a elölhető. A gomba spóra esetében 85%-os 1 órát követően az elölés hatékonysága. 2×1 órás üzemeltetés után a baktériumok több, mint 99%, míg a gomba spórák 92%-a ölhető el.

Biztonságban velünk

A vírusos és bakteriális fertőzések visszaszorítása érdekében elengedhetetlen a higiéniai betartása és az alapos fertőtlenítés főként olyan helyeken, ahol sok ember fordul meg napi szinten és ezáltal könnyebben terjednek a kórokozók

Cégünk azon dolgozik, hogy a fejlesztett termékeket széles körben elterjessze a piacon és ezzel hozzá tudjon járulni a háztartások, cégek és egyéb szervezetek biztonságos működéséhez.

A Doroti OzonGenerátorok akár Wi-fi hálózaton keresztül vagy távvezérlővel is működtethetők, illetve ózonmérő készülék kiegészítéssel is megvásárolhatók!

Ajánlatkéréssel forduljon hozzánk bizalommal! Készséggel állunk rendelkezésére, hogy segítsünk!