DOROTI PACK | 8558 Csót, Rákóczi F. u. 74., +3689354277, +36305309820, info@doroti.hu

Magyar Magyar

Magyar | English

Gépeink

 
2005-ben születettek meg az első DorPack logóval ellátott síkfóliás mélyhúzó vákuum csomagológépek, melyeket elsősorban a hús-, tej-, baromfi- és sütőipari cégek hasznosítanak mindennapjaikban, de gyakran előfordul, hogy autóipari beszállítók, szállodák, nagyüzemi konyhák, éttermek fordulnak hozzánk különböző csomagolási feladatok megoldása miatt, így gépeink csomagoltak már nagy értékű alkatrészeket és gyógyászati segédeszközöket is. Hiszen a DorPack csomagológépek minden olyan területen alkalmazhatóak, ahol nagy teljesítményű, hatékony és vákuumos, védőgázos, csomagolásra van szükség.
 
 
A DorPack csomagológépek a legmodernebb költség és munkaerő hatékony berendezések. A gépvázak teljes egészében rozsdamentes acélból készülnek, így élettartamuk hosszú, működésük higiénikus. A gépek kialakíthatók lágy- és keményfóliás használatra egyaránt, de akár azok kombinációjában is duplaszerszámos kivitelben, így a szerszámcsere ideje megtakarítható, s egy gombnyomásra más méretű és szerszámkiosztású csomagok készülnek.
 
A DorPack síkfóliás mélyhúzó csomagológépek alkalmasak védőgázos csomagolásra is, mellyel az élelmiszerek esetében hosszabb eltarthatósági idő érhető el. A gépeket és a hozzá tartozó csomagoló szerszámokat a megrendelő igényeinek megfelelő méretben készítjük el, teljesen az egyéni csomagolási feladatra szabva. A gépek a hatályban lévő EU szabályoknak megfelelően lettek kialakítva, s rendelkeznek CE minősítéssel is.


 
 
Részletesebb információk a Csomagológépeink menüpontban a DorPack Mélyhúzó Csomagológépek fül alatt olvasható. 

Amennyiben egyedi ajánlatra van szüksége, kérem, keresse fel kollégáinkat, készséggel állunk rendelkezésére!
 
 

Ajánlatkérés azonnal!

DorPack Gépünk - Bagett Csomagolásra

Doroti Pack Kft. Esettanulmány - Bemutatja az Enterprise Group

Pályázati felhívás - Támogatási kérelem benyújtása: 2016. február - 2018. február

Köszönjük a Magyar Állam és az EU támogatását

OMÉK 2017 Bemutató Videó

Elérhetőségeink


H-8558 Csót, Rákóczi F. u. 74. - HUNGARY
Tel: +3689354277 - Fax: +3689354494
E-mail: info@doroti.hu