DOROTI PACK | 8558 Csót, Rákóczi F. u. 74., +3689354277, +36305309820, info@doroti.hu

Magyar Magyar

Magyar | English

Doroti Füstölő Berendezések

DorCont SC24 folyékony füstporlasztó berendezés,

Doroti SCZ2000 Folyékony füst zuhanyzó alagút

A húsfeldolgozó-, sajt- és sütő iparban a füstölés napi kihívást jelent, amely minőségi problémákkal, biztonsági kockázatokkal és magas termelési költségekkel jár.

A hagyományos füstölési módszer sok problémát okoz, mint például tűzveszély, robbanásveszély, megbízhatatlan füstölés és egészségtelen munkafeltételek. Ezen eljárás alkalmazásával, melynek során a füst mennyisége és minősége ismeretlen marad a füstölt áru minősége a tét.

A manapság egyre népszerűbb folyékony füst általi füstölés és a Doroti PACK Kft. által gyártott és forgalmazott DorCont folyékony füstporlasztó berendezés avagy az SCZ2000 Zuhanyzó alagút alkalmazása, melyek megszűntetik ezeket a problémákat és megbízhatóbbá teszik a füstölési folyamatot, melyre manapság a modern élelmiszerágazatnak nagy szüksége van.  

A porlasztó berendezés-, zuhanyzó alagút használata és a folyékony füst alkalmazása hosszú távon rendkívül gazdaságos és maximálisan ártalmatlan az emberi szervezet számára.

A füstölési folyamat alatt és után egyáltalán nincs füstkibocsátás, ennek köszönhetően nincs szükség, különböző utánégetőkre és katalizátorokra, mint a hagyományos füstölési folyamatnál. Az alkalmazott folyékony füst rendkívül nagy előnye pedig, hogy összetételében nem található meg az egészségre ártalmas hamu és kátrány.

 

 

 

 

További tájékoztatásért és ajánlatért, kérem keresse fel értékesítő kollégáinkat!

Ajánlatkérés azonnal!

DorPack Gépünk - Bagett Csomagolásra

Doroti Pack Kft. Esettanulmány - Bemutatja az Enterprise Group

Pályázati felhívás - Támogatási kérelem benyújtása: 2016. február - 2018. február

Köszönjük a Magyar Állam és az EU támogatását

OMÉK 2017 Bemutató Videó

Elérhetőségeink


H-8558 Csót, Rákóczi F. u. 74. - HUNGARY
Tel: +3689354277 - Fax: +3689354494
E-mail: info@doroti.hu